OM OSS

OM OSS

VÅRT FÖRETAG

Lång erfarenhet

Skärhamns Resebyrå, som startades år 2000, består idag av 4 personer, Marina Bätjer, ägare och grundare, Linda Fosser, Linda Karlssonn och Jennifer Claar är resekonsulter. Vår uppgift är att planera din resa optimalt och vi skall hjälpa dig att spara tid och resa med rätt pris. Vi vet att en hög tillgänglighet är en av de viktigaste faktorerna för våra kunder när man bedömer vårt samarbete. Då vi är en liten resebyrå lär vi också känna våra kunder väl och det blir ingen “ordermottagning” utan en personlig kontakt.

Trygghet
Vi vill att du ska känna dig säker och trygg när du använder våra tjänster för att planera och boka resor, och det är vår uppgift att skydda de uppgifter du lämnar till oss. Inget företag kan garantera säkerheten, men vi har vidtagit lämpliga administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder som skyddar personuppgifter som vi har i vårt förvar och under vår kontroll. Endast auktoriserade anställda har tillgång till dina personuppgifter, och det har de bara i särskilda begränsade affärsfunktioner. Vi använder oss av brandväggar och system som spårar intrång för att förhindra att icke-auktoriserade personer får tillgång till dina uppgifter.

SRF

Medlem i srf

Skärhamns Resebyrå är medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, SRF, vilket är en branschorganisation för resebyråer och researrangörer. Föreningens ändamål är att verka för en positiv utveckling av resebyråbranschen samt biträda medlemmarna i gemensamma frågor. För att bli medlem i SRF måste ett företag bland annat ha sunda ekonomiska förhållanden samt ställa lagstadgad resegaranti. Här utöver krävs att resebyråns anställda har tillräcklig erfarenhet och utbildning.

Medlem i Travel support

Skärhamns Resebyrå ingår i Travel Support, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja de stordriftsfördelar som Travel Supports inköp och leverantörsavtal erbjuder. Genom Travel Support har vi tillgång till ett flertal viktiga stödtjänster som t ex branschledande online självbokningsverktyg för företag och affärsresekunder.

Kammarkollegiet

RESEGARANTI

 

Skärhamns Resebyrå har ställt garanti till Kammarkollegiet som säkerhet enligt resegarantilagen. Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Resenären kan då ansöka om ersättning ur resegarantin.

IATA

IATA

International Air Transport Association, IATA, är en internationell branschorganisation för flygbolag, vars främsta syfte är att representera medlemmarna vilket är flygbolagen och att verka för pålitliga och säkra flygtransporter av såväl passagerare som gods. En auktoriserad IATA-agent erhåller ett licensnummer och får ställa ut biljetter för resa med de IATA-anslutna flygbolagen. Skärhamns Resebyrå har IATA-har varit auktoriserad IATA-agent sedan 2001.

 

DIN INFORMATION

Vi skyddar dina personuppgifter

Så sparas data

Vi sparar inga uppgifter längre än vad som är nödvändigt för vår affärsverksamhet eller vad lagen kräver. Du bör dock vara medveten om att det kan hända att vi har kvar viss information efter att du har avslutat ditt konto hos oss, till exempel om vi är juridiskt tvungna att göra det enligt svensk bokföringslag.

Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig säker och trygg när du använder våra tjänster för att planera och boka resor, och det är vår uppgit att skydda de uppgifter du lämnar till oss. Inget företag kan garantera säkerheten, men vi har vidtagit lämpliga administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder som skyddar personuppgifter som vi har i vårt förvar och under vår kontroll. Endast auktoriserade anställda har tillgång till dina personuppgifter, och det har de bara i särskilda begränsade affärsfunktioner. Vi använder oss av brandväggar och system som spårar intrång för att förhindra att icke-auktoriserade personer får tillgång till dina uppgifter.

KONTAKTA OSS

VÅRT TEAM

Skärhamns resebyrå består av ett starkt team erfarna och engagerade medarbetare. Tack vare hög kompetens och erfarenhet kan vi leverera skräddarsydda lösningar till dig och företaget.  

DSC_0662-2-Marina Bätjer

Marina Bätjer

VD

DSC_0734

Linda Fosser

Resekonsult

DSC_0833

LINDA Karlsson

Resekonsult

DSC_0898

JENNIFER CLAAR

Resekonsult

P1215391-3

Caroline Berg

Resekonsult